Dogodki

TED-x govor Smeh kot terapija

Simona je goreča zagovornica reka, da je smeh več pol zdravja. V govoru nam razkrije, kako lahko smeh deluje terapevtsko tudi v žalostnih in težkih trenutkih.

ODDAJA DOBRA URA Z BERNARDO

Znanstveni pristop o smehu je ključnega pomena, da jogo smeha ali smejalno vadbo vzamemo kot resno in učinkovito metodo, ki nam pomaga izboljšati življenje. V Dobri uri z Bernardo sta se z Bernardo pogovarjala doc.dr. Beno Arnejčič in Simona Krebs, mag.zdr.nege in učiteljica joge smeha.

1. Slovensko tekmovanje v smehu

Iščemo najbolj nalezljiv smeh v Sloveniji. Ali se lahko preizkusiš v različnih tekmovalnih panogah vražji smeh, prašičji smeh, smeh na kolenih v dvojicah, smeh v četvorkah, valjajoči smeh in še kakšna  bo našla. Zmagovalec bo tisti, ki bo najbolj okužil publiko s svojim smehom.

2. mednarodni kongres Smeh dopolnilna terapija in 1. slovensko tekmovanje v smehu

Mednarodni inštitut za smeh Maribor v sodelovanju s Fakulteto  za zdravstvene vede Univerze v Mariboru v petek, 11. Maja 2012 v Mariboru organizira 2. Mednarodni kongres smeha. Na strokovnem srečanju z naslovom » Smeh – dopolnilna terapija » bodo priznani tuji in domači strokovnjaki z različnih področjih razmišljali o smehu kot že uveljavljenemu zdravilu, o …

2. mednarodni kongres Smeh dopolnilna terapija in 1. slovensko tekmovanje v smehu Read More »

1. festival smeha brez razloga

Prvi slovenski festival smeha brez razloga ali joge smeha ima namen povezati ljudi na profesionalni in hkrati poljudni ravni ter predstaviti koristi smeha tako za otroke, starejše in zaposlene v podjetjih s strani strokovnjakov. Pri tem se bomo seveda zelo zabavali skupaj z gosti iz ZDA, Avstrije, Izraela in vsemi ostalimi, ki se bodo pridružili …

1. festival smeha brez razloga Read More »

Scroll to Top